Δερματικό Λέμφωμα 2022

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Συνεχίζοντας για ακόμη μία χρονιά το έργο του Εθνικού Κέντρου Εμπειρογνωμοσύνης Δερματικών Λεμφωμάτων – Σπάνια Νοσήματα, έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στην 4η Εκδήλωση «Δερματικό Λέμφωμα 2022», που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών, 18-19 Μαρτίου 2022.

Το Εθνικό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Δερματικών Λεμφωμάτων, ιδρυθέν τον Νοέμβριο του 2019 και έχοντας λάβει την ERN Blood Net έγκριση το 2021, λειτουργεί στη Β΄ Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» και απαρτίζεται από μία ομάδα καταξιωμένων εμπειρογνώμων, δερματολόγους και αιματολόγους με εξειδίκευση στο νόσημα αυτό, όχι μόνο από το «ΑΤΤΙΚΟΝ» αλλά και από νοσοκομεία όλης της Ελλάδας, η οποία σε συνεργασία με νοσοκομεία από όλη τη χώρα, έχει απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε όλους τους ασθενείς, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες διαθέσιμες τεχνολογίες της τηλεϊατρικής κ.ο.κ.

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, η οποία γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Νόσων, και την οποία θα τιμήσουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι συνάδελφοι που θα αναφερθούν στις νεότερες εξελίξεις για τα Δερματικά Λεμφώματα.

Ευελπιστώντας να στηρίξετε και τη φετινή μας εκδήλωση, σας περιμένουμε όλους στο «Δερματικό Λέμφωμα 2022».

Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Παπαδαυίδ
Πρόεδρος του Συνεδρίου
Καθηγήτρια Δερματολογίας Ε.Κ.Π.Α.
Διευθύντρια Εθνικού Κέντρου Εμπειρογνωμοσύνης Δερματικών Λεμφωμάτων